קייטרינג בשרי יוקרתי
כיום בישראל קייטרינג בשרי הוא הקייטרינג הנפוץ ביותר, מנהג ידוע של אורחי האירוע לאמוד את טיב האוכל על סמך קריטריון עיקרי- איכות הסטייק.
ישנם שירותי קייטרינג שנותנים תפריט בשרי קלאסי (סטייק אנטריקוט, פרגית וכ') ויש קייטרינג המבוסס כולו על חווית האסאדו הארגנטינאית המשלבת צליה של נתחים שלמים על גריל אימתני.
העלות הממוצעת למנה בקייטרינג בשרי יוקרתי עומדת על בין 130 ל- 250 ש"ח לאורח.
מנות מוכרות של קייטרינג בשרי הן-
- סטייק אנטריקוט
- קבב (יש שיאמרו קבב בטחינה)
- פרגית על הגריל
- צלעות כבש
- אסאדו
- נקניקיות מיוחדות וצ'וריסוס
- סטייקים נוספים דוגמת פילה וסינטה.